ESIF financijski instrumenti

ESIF financijski instrumenti

ZaštitaInspekt d.o.o. u suradnji sa HAMAG BICRO kroz program "ESIF financijski instrumenti" je financirala svoju novu uredsku opremu i instrumente za kvalitetniji rad i poslovni napredak.

Okrugli stol kordinatora zaštite na radu

Okrugli stol kordinatora zaštite na radu

ZaštitaInspekt radi unaprijeđenja kvalitete poslovanja sudjelovala je na okruglom stolu na temu Praktični problemi u poslovima koordinatora za zaštitu na radu.

Više...

Najbolji Kandit i ZaštitaInspekt

Najbolji Kandit i ZaštitaInspekt

Završnica Gradske kuglačke lige Osijek stiže u pravilu pred kraj sezone. Finalni turniri u disciplini 4x120 i narodni način odigrani su na Pampasu, gdje su primat zaslužili KK Kandit i ZaštitaInspekt. 

Više...

Stručno savjetovanje u HGK-u

Stručno savjetovanje u HGK-u

U Županijskoj Komori Osijek je 15. rujna, u suradnji s tvrtkom Zaštitainspekt d.o.o. Osijek, održano stručno savjetovanje o energetskim pregledima velikih poduzeća. Predavači na stručnom savjetovanju bili su stručnjaci tvrtke Zaštitainspekt d.o.o. i njihovi vanjski suradnici.

Želeći upoznati velike tvrtke s obvezama koje trebaju ispuniti, u suradnji s tvrtkom Zaštitainspekt organizirano je stručno savjetovanje  na kojem su polaznici upoznati sa sljedećim temama: zakonodavni okvir za provođenje energetskog pregleda, građevinska fizika zgrada, sustav grijanja, hlađenja, ventilacije i dr., sustav električne rasvjete, sustav elektromotornih pogona i energetska mjerenja, analiza transporta i tehnoekonomska analiza i ekonomski opravdane mjere za poboljšanje energetske učinkovitosti.

Više o događaju.

Nova ovlaštenja tvrtke u 2016.godini

Nova ovlaštenja tvrtke u 2016.godini

U 2016.godini proširili smo svoje djelatnosti iz područja Zaštite na radu i Energetskih pregleda :
 
  • Ispitivanje kemijskih štetnosti
Poslodavac je obvezan procijeniti rizike i osigurati zaštitu zdravlja i sigurnost radnika izloženih fizikalnim, kemijskim i biološkim štetnim djelovanjima na radu, u skladu s Zakonom o zaštiti na radu (NN 71/14, 118/14 i 154/14), njegovim provedbenim propisima i pravilima zaštite na radu te posebnim propisima o zaštiti od fizikalnih, kemijskih i bioloških štetnosti.
 
  • Energetski pregled velikih poduzeća
Velika poduzeća temeljem Zakona o energetskoj učinkovitosti (NN 127/14) i pravilnika o energetskom pregledu za velika poduzeća (NN 123/15) u obvezi su provoditi energetski pregled svake 4 godine, a rok za provedbu prvog energetskog pregleda je 1.1.2017.godine.

Energetska obnova obiteljskih kuća

Energetska obnova obiteljskih kuća

Tvrtka ZaštitaInspekt d.o.o. u suradnji sa Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) u 2015.godini provela je energetsku obnovu na 17 obiteljskih kuća. Prijava projekata za energetsku obnovu imala ja prolaznost 100% te su odobrena maksimalna subvencionirana sredstva.

Nudimo Vam kompletnu uslugu izrade projektne dokumentacije, energetskog certifikata te savjetovanje pri odabiru izvođača radova.

Obratite nam se s povjerenjem.

  • Tel: 031 250 510
    Fax: 031 250 515

  • Reisnerova 95a
    31000 Osijek

© Copyright 2020. ZaštitaInspekt d.o.o. Osijek || Pravila i uvjeti || || Developed by Horizont Solutions